Recent comments

Friss Hírek

BL: A Milan ikszelt Juhászékkal


Az olasz bajnokságot pocsékul kezdő Milan számára ez a mérkőzés sem indult túl fényesen, Kanu és Mbokani rendre nehéz kihívás elé állították a hazai védőket, az első veszélyes lövés pedig a 12. percben Kljestan révén szintén a belgák részéről jött, Abbiati azonban a helyén volt.

A fokozatosan fölénybe kerülő milánóiak Emanuelson és Boateng összjátékaival próbálkoztak, utóbbi többször is viszonylag tisztán fejelhetett, de kaput nem sikerült találnia.

A piros-feketék első ziccerére a 18. percig kellett várni, ekkor Boateng nagyszerű passzával Flamini került helyzetbe, de az ötös jobb sarkáról nem tudta átverni Protót.

A vendégeknél Gillet megmozdulásai hordozták magukban a gól lehetőségét, Abbiati azonban résen volt, ahogy a túloldalon Emanuelson ziccerénél Proto, akiben elakadt a 15 méteres próbálkozás.

A fordulást követően Nocerino fejelt ajtó-ablak helyzetben a bal felső sarok mellé, „szerencséjére” (vagy inkább a játékvezető szerencséjére?), ha bemegy sem ért volna, les miatt ugyanis kifelé járt (tévesen) szabadrúgás.

Jött a válaszlehetőség a másik kapu előtt is, Biglia nagyon csúnyán otthagyta Antoninit, de 6 méterről a léc fölé durrantott.

Innentől aztán beindultak a hazai rohamok a csereként beálló El Shaarawy vezetésével, a legnagyobb lehetőségét, így az 5 méteres fejest is védte Proto, így végül nem született gól, a Milan harmadik szezonbeli tétmérkőzésén is gólképtelen maradt.

 C-CSOPORT, 1. FORDULÓ

MILAN (olasz)–ANDERLECHT (belga) 0–0 

NSO.hu