Recent comments

Friss Hírek

Az Inter három ponthoz jutott Torinóban


Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában az Internazionale kétgólos sikert aratott a Torino vendégeként. A milánóiak második győzelmüket aratták, a torinóiak első vereségüket szenvedték el. 

A találkozón még ki sem bontakoztak az erőviszonyok és a napi, aktuális forma, máris vezetéshez jutottak a vendégek, mégpedig a rutinos argentin légiósnak, Diego Militónak köszönhetően, aki egy távoli, kapu előtt megpattanó lövéssel szerzett vezetést övéinek. 

A folytatásban egyenlő erők kőkemény csatáját láthatták a nézők, amelybe több szabálytalanság is becsúszott. Az idő múlásával egyre inkább érződött, hogy az Inter olyan nagy erőket nem mozgósít az újabb gól megszerzéséért, inkább az egygólos előny megtartására törekedtek a vendégek.

A Torino a megszerzett labdákkal próbált volna gyors támadásokat kezdeményezni, helyzeteket is sikerült kialakítaniuk, de rosszul céloztak. Ha egyáltalán eljutottak odáig, hogy lőhessenek. 

A milánóiak ugyanis rutinosan lassították a játékot, labdatartással próbáltak akciókat vezetni. 

A hajrában a pontszerzés reményében mindent egy lapra feltevő, kicsit kinyíló hazaiakkal szemben a csereként pályára lépő Antonio Cassanót elég volt egy labdaátvételnél szabadon hagyni, ő máris büntetett, eldöntve ezzel a három pont sorsát. 

Torino–Internazionale 0–2 (D. Milito 13., Cassano 82.)


NSO.hu