Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Egy kis lépés előre


A Milan ismét nem tudott győzni, ezúttal a Bajnokok Ligája csoportkörében hazai pályán játszott 0-0-át az Anderlecht-tel. A Milan edzője azonban most is látott pozitívumokat, és egy kicsi előrelépésként értékeli a keddi találkozót.


"Elég sok hiba csúszott a játékunkba az első félidőben, de ez nem is meglepő, hiszen hatalmas nyomás van a játékosaimon, azt várják el tőlük, hogy minden meccsüket nyerjék meg." - kezdte Allegri, majd így folytatta:
" A szünet után volt pár lehetőségünk, de elhibáztuk őket. 


Erőt meríthetünk ebből a döntetlenből, egy győzelem pedig rendkívüli módon feldobná a játékosokat, és minden könnyebb lenne. 

Az Anderlecht gyakorlatilag kaput eltaláló lövés nélkül hozta le a meccset, míg nekünk voltak ziccereink. Egy kicsit léptünk előre, hiszen ezúttal nem kaptunk gólt, a hétvégén az Udinese ellen ha gólt szerzünk, jó eredményt érhetünk el."

Allegri kitért arra is, hogy miért így rakta fel a csapatát a keddi meccsre:
" Egy olyan fontos meccsen, mint a mai, uralnunk kellett a középpályát, ezért szükség volt egy olyan középpályásra, aki rendszeresen felér a tizenhatos elé,de vissza is jár védekezni, ugyanakkor kihasználja az üres területeket.  


Voltak pozitívumok, mert az ellenfélnek nem adtunk sok gólszerzési lehetőségeket, ugyanakkor negatívum, hogy a saját helyzeteinket megint nem használtuk ki. 

Nagyon tartottunk attól, hogy az Anderlecht egyetlen góllal, szerencsés módon megnyeri a mérkőzést, de hátul jól zártunk" - zárta Allegri.


azzurri.co.hu