Recent comments

Friss Hírek

Veretlenek csatája Genovában

Veretlen csapatok rangadója következik Genovában, ami ezúttal inkább a vendégeknek eshet rosszabbul. A Napolit ugyanis az első öt forduló után az egyetlen esélyesnek tartják a Juventus befogására, de ehhez hasonló lendülettel kellene hoznia a jó eredményeket, mint azt a bajnok teszi. 

Az ehhez szükséges erőt pedig egyelőre nem látjuk Cavaniékban, így inkább azt kell róluk mondanunk, hogy jelen pillanatban ők az ezüstérem legfőbb várományosai.

A Lazio elleni 3-0 önbizalmat biztosan adott a délieknek, de korábban nem jellemezte őket a több meccset átívelő stabilitás, és nem okozna számunkra nagy meglepetést, ha egy kisebb botlással lépéshátrányba kerülnének a Juventus mögött.

A Sampdoria otthonában botlani pedig nem is biztos, hogy nagy tragédia lenne. Újoncról beszélünk ugyan, de Ciro Ferrara remekül összerakta ezt a csapatot, amely ráadásul csak egy kis "kirándulást" tett a Serie B-ben tavaly, valójában nagyobb tradíciók vannak meg benne. 

Ugyan a Torinót egy hete nem tudták legyőzni a genovaiak, és a Roma ellen is egy kis szerencsével szereztek pontot, de hasonló eredményre képesnek tartjuk őket a Napoli ellen is. És valószínűleg nem is lennének elégedetlenek egy újabb döntetlennel. Egy kicsit tartunk attól, hogy a vendégek sem...


hatharom.hu