Recent comments

Friss Hírek

A San Siro átkáról cikkezik az olasz sajtó


Babonás nép az olasz, egyes sajtótermékek szerint a milánói stadion gyepszőnyegének kicserélése okozza a Milan és az Inter páratlanul rossz hazai formáját.

A San Siro, vagy Giuseppe Meazza stadion-kinek-kinek tetszése szerint- gyepszőnyege évek óta pocsék minőségű, a tetőszerkezet miatt kevés napfény éri a pályát, és rengeteg kritika érte a stadiont, főként olyan csapatok részéről, akik vesztesen hagyták el a Milan és az Inter otthonát. 

A tavaszi Milan-Arsenal Bajnokok Ligája mérkőzésen már úgy nézett ki a játéktér két széle, mint valami szlovák salakmotor-pálya, ezért az illetékesek úgy gondolták, hogy itt az ideje a gyep kicserélésének. A holland Desso Sports cég irányításával felújították a stadion játékterét, műfűvel kevert minőségi gyepet fektettek le a létesítményben.

Ez eddig mind szép és jó, csakhogy a babonás olasz sportsajtó máris megtalálta a negatív részét az eseményeknek, ugyanis mióta megtörtént a nagy átalakítás, sem az Inter, sem pedig a Milan nem tudott még meccset nyerni Milánóban. 

Az Inter legutóbb a Sienától szenvedett megalázó, 2-0-ás vereséget, míg a Rossoneri mindkét hazai meccsén kikapott ebben a szezonban. 


Szerdán a Milan a Cagliari ellen kap lehetőséget az "átok" feloldására.


sport365.hu