Recent comments

Friss Hírek

EL: Az Inter a 92. percben egyenlített



Nem tudni, hogy a Manchester Citybe igazolt Maicon hogyan oldotta volna meg a szituációt, az Internazionaléban a helyén kezdő Jonathan mindenesetre csúnyán elkaszálta ellenfelét a tizenhatoson belül, így a Rubin a 16. percben büntetőhöz jutott.

Ezt „természetesen” Samir Handanovic kivédte, ám a kipattanóra Alekszandr Rjazancev ért oda elsőként, s közelről nem hibázott.

Az oroszok a 39. percig vezettek, ekkor Esteban Cambiasso jobb oldali beadása után a 19 éves horvát csatár, Marko Livaja csúsztatott a hosszú alsóba.

A kazanyiakat azonban ez sem törte meg, a szünet után ők támadtak többet, Andrea Stramaccioni cserékkel próbálta frissíteni a milánóiakat – Diego Militót is pályára küldte, pont a gólszerző Liveja helyére –, de ez sem hozta meg a szakember által remélt eredményt. 

Olyannyira nem, hogy a hajrában a vendégek venezuelai csatára, José Rondón egy kontratámadás során átverte Andrea Ranocchiát, majd laposan a hálóba lőtt. 

Úgy tűnt, ezzel megnyeri a meccset a Rubinnak, ám a 92. percben Nagatomo Juto gólra váltotta Milito beadását, így a fekete-kékek elkerülték a kínos hazai vereséget.

 H-CSOPORT

Internazionale (olasz)–Rubin Kazany (orosz) 2–2 (Livaja 39., Nagatomo 92., ill. Rjazancev 17., Rondón 84.)