Recent comments

Friss Hírek

A Tőzsérrel felálló Genoa megverte a Laziót


Oda a Lazio hibátlan mérlege az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában: a római égszínkékek az Olimpiai Stadionban kaptak ki 1–0-ra a Tőzsér Dánielt végig bevető Genoától.

A Lazio számára az volt a tét a 4. kör záró mérkőzésén, hogy egyedüli csapatként tud-e tapadni a Juventusra, hisz a hétvégén a Napoli is elvesztette a százszázalékos mérlegét, az egyébként is pontlevonással sújtott Sampdoria pedig szintén megbotlott.


Nos, volt esélye a fővárosiaknak, akik sok helyzetet dolgoztak (és hagytak) ki a Genoa ellen: volt ziccere Kozáknak és Záraténak, akadt a lécet érintve fölé húzó lövés, tévesztett kevéssel célt Miroslav Klose – de egyszer sem rezdült meg a genovaiak hálója. 

A másik háló igen, először kívülről (még a 38. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után a fellopakodó Samprisi lőtt ziccerben az oldalhálóba), a 79.-ben azonban már belülről is, ezzel pedig eldőlt a meccs. 


Egy hatalmas kirúgás után a Genoa villámgyorsan helyzetbe került, Marco Borriello lépett ki egyedül, majd higgadtan, ballal a hosszúba lőtt Marchetti mellett. (0-1)

A Lazio hiába támadott, ezen a meccsen el volt átkozva – négy forduló után már csak a Juventus mérlege hibátlan a Serie A-ban.



Lazio–Genoa 0–1 (Borriello 79.) 



NSO.hu