Recent comments

Friss Hírek

A Juventus két góllal győzött a Chievo ellen


A Juventus Fabio Quagliarella duplájával 2–0-ra győzött a Chievo ellen hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) negyedik fordulójában.

A mérkőzésen a Juventus első nagyobb lehetősége a 8. percben adódott, amikor Fabio Quagliarella került helyzetbe, de lövését kivédte Stefano Sorrentino, a vendégek kapusa. 

A 26. percben már sikerült a Chievo kapujába találnia a Juvénak, de Mirko Vucsinics lesen kapta meg a labdát Mauricio Islától, így nem volt érvényes a találata.

A szünet előtt is tovább próbálkozott a Juventus, de Sorrentino kapus többször is szépen mentett.

Az 50. percben Isla veszélyeztetett, majd a 63. percben Sorrentino mutatott be hatalmas bravúrt, miután Giorgio Chiellini közelről vette célba fejjel a vendégek kapuját egy szöglet után.

A 64. percben azonban már a veronaiak kapusa sem védhetett. Fabio Quagliarella érkezett középen a jobb oldali szögletre, és akrobatikus mozdulattal lőtt a Chievo kapujába. Nagyszerű gól volt. 1–0

Quagliarella nem elégedett meg az egy góllal, négy perccel később Kwadwo Asamoahtól kapta meg a labdát, amelyet úgy vett át, hogy azzal rögtön meg is előzte őrzőjét a tizenhatos bal oldalán, majd a kapu hosszú oldalába helyezett. 2–0

A folytatásban már nem született több gól, így a Juventus 2–0-ra győzött a Chievo ellen Torinóban.

 Juventus–Chievo 2–0 (Quagliarella 64., 68.)



NSO.hu