Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi program


Négy százszázalékos csapat van még a Serie A harmadik fordulója után, mind a négyet - Juventus, Napoli, Lazio, Sampdoria - láthatjuk ezen a hétvégén a SportKlubon. 

De előttük még szombaton két középcsapat, a Fiorentina és a Parma egymás elleni csatáját mutatjuk meg. A firenzeiek 2/1-es, a pármaiak 1/2-es mérleggel állnak at tabellán, Vincenzo Montella csapatát Stevan Jovetics viszi a hátán, a lilák az esélyesek Roberto Donadoni legénysége ellen. 

Parma-Fiorentina mérkőzés szombaton 18 órától élőben a SportKlubon!

Ezt követően a címvédő és éllovas Juventus következik. A torinóiak idén is menetelnek, legutóbb a Genoát verték meg idegenben, most a Chievo kaphat leckét a jelenlegi legjobb olasz csapattól. A Zebrák eddig nem ismertek kegyelmet.

Juventus-Chievo meccs szombat este 20:45-től élőben a SportKlubon!

Vasárnap délben a szintén hibátlan Sampdoria aktuális meccse következik, a genovaiak a Torino ellen növelhetik győzelmeik számát. Ciro Ferrara fiai a Milant is legyőzték már, ráadásul idegenben, így erre minden esélyük megvan.

Sampdoria-Torino csata vasárnap 12:30-tól élőben a SportKlubon!

A nagyok közül az Udinese és az AC Milan szerepel eddig a leggyengébben. A fekete-fehéreknek mindössze egy pontja van eddig, a Milannak három, de mindkét eddigi hazai találkozóját elveszítette Allegri mester együttese. Bár Bolognában nyertek Pazziniék, Udinében nehéz dolguk lesz. Az átalakulófélben lévő piros-feketéknek minden egyes sikerélményre szükségük van, így parázs csata várható.

Udinese-AC Milan rangadó vasárnap délután, 15 órai kezdettel élőben a SportKlubon!

A hét utolsó napjának estéjén a meglepően jól szereplő Laziót is láthatjuk. A háromból hármat nyerő rómaiak menetelnek a brazil Hernanes vezetésével, míg Tőzsér Dániel Genoája eddig egy győzelemnek örülhetett. Nem biztos, hogy most jön a második siker, de a korábbi magyar válogatott középpályás színre lépésében azért reménykedhetünk. 

Lazio-Genoa találkozó vasárnap este 20:45-től élőben a SportKlubon!

Hétfőre marad a liga egyik legjobbja, a Napoli. Cavaniék a Cataniához látogatnak, és továbbra is a Juve nyakában loholnának. Ehhez "mindössze" be kellene gyűjteniük a három pontot. 

Catania-Napoli ütközet hétfőn 15:15-től felvételről a SportKlubon!


sportklubtv.hu