Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Emberöléssel vádolják Carrerát!


Tovább sokasodnak a gomolyfelhők Torinó fekete-fehér egén. A zebrák az egész nyarat azzal töltötték, hogy vezetőedzőjükért és két játékosukért (Pepe, Bonucci) aggódtak, mint kiderült, Contéért sikertelenül. 10 hónapos eltiltást kapó edzőjük azóta két helyre is benyújtotta a fellebbezését, az első félsikerrel zárult, a második pedig a jövő héten hoz eredményt. 

Az edző nélkül maradó bianconerit Massimo Carrera irányítja idén a padról - ezúttal ő kerülhet komoly bajba.

Carrerát ugyanis Contéhoz hasonlóan szintén megvádolták - ám a vád sokkalta súlyosabb, mint a bundabotrányban való részvétel. A szakembert ugyanis azzal vádolják, hogy két ember halálát okozta néhány hónappal ezelőtt.

Szándékos emberölésről persze szó sincs, Carrera 2011 szilveszterén okozott közúti balesetet, amely során két fiatal nő is életét vesztette. A Juventus korábbi védője autójával nekiütközött egy Ford gépkocsinak, amely az út szélén állt, mivel a két hölgy épp egy korábbi baleset nyomait vizsgálta az autón.

Carrera védői arra próbálják helyezni a hangsúlyt a tárgyaláson, hogy az autópálya világítótesteinek fényében a fiatal taktikus nem láthatta az előtte veszteglő járművet.

Ugyanakkor az áldozatok védői pont az ellenkezőjét állítják, szerintük elkerülhető lett volna a baleset, és az teljes mértékben Carrera hibája.

Az ügynek egyelőre rengeteg homályos pontja van. 

Nincsenek információk például azt illetően, hogy fogyasztott-e alkoholt Carrera, mielőtt autóba ült, vagy hogy ezek a dolgok miért csak most kerültek előtérbe, de számos egyéb részlet sem tiszta, legalábbis számunkra. Carrera ügyében október 9-én várható ítélethozatal.



azzurri.co.hu