Recent comments

Friss Hírek

Zamparini: Túl sokba kerülnek az edzők!


Furcsán hangzik, ugyanakkor érthető is Maurizio Zamparinitől az a megállapítás, hogy az edzők túl sokat keresnek, túl sokba kerülnek egy klub számára. 

A szicíliai edzőfaló ismét végrehajtott egy cserét a kispadon, ennek kapcsán fejtette ki véleményét.

"Hogy mennyit is költöttem edzőkre életemben? Ne kívánd tőlem, hogy összeszámoljam, mert főbe lőném magam!" - kezdte Zamparini, aki éppen a múlt héten rúgta ki a Palermótól a nyáron érkezett Giuseppe Sanninot, helyére pedig Gianpiero Gasperini érkezett Szicíliába. 

"Pontosan nem tudom megmondani, de nagyon sokat költöttem edzőkre. 10 milliót? Lehet, de lehet, hogy annál is többet. Igazából az fáj, hogy egy munkás nem keres többet egész életében 1 millió eurónál. 

Az edzőknek sokkal kevesebbett kellene keresniük, sokkal kevesebbet." - fogalmazott Zamparini, majd így folytatta:

"Nem tudom, hogy pontosan mennyit kellene keresniük az edzőknek, ez egy komplex kérdés, amire nehéz válaszolni, főleg az olasz gazdaság, és a világgazdaság válságát tekintve. " - zárta a palermói elnök.

A hírek szerint Gasperini legújabb szerződése a Palermóval tartalmaz egy olyan kitételt, hogy amennyiben a szerződés lejárta előtt elküldené az edzőt Zamparini,akkor 300 ezres fájdalomdíjat kellene fizetnie Gasperini számára.  


azzurri.co.hu