Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétközi program


A Serie A ötödik fordulójában a címvédő Juventus a Fiorentina otthonába látogat. Az eltiltott Antonio Conte nélkül is remeklő torinóiak ellentmondást nem tűrően kezdték a bajnokságot, mind a négy eddigi találkozójukat megnyerték. Idén is a Juve a scudetto, a bajnoki cím első számú várományosa, Pirlóék ezt a Fiorentina ellen is bizonyíthatják. 

A firenzei szurkolók kedvence, a negyedszáz millió eurót érő montenegrói támadó, Sztevan Jovetics egyelőre még a világ egyik legszebb városában futballozik, de nem biztos, hogy sokáig. Egész nyáron csábította például a Juventus. Az Udinesét még az ő duplájával verte együttese, amely a továbbiakban is számítana rá. Akár Gabriel Batistuta-szintű klasszis is válhat belőle…

Fiorentina-Juventus mérkőzés a Serie A ötödik fordulójából  kedden 20:45-től élőben a SportKlubon!

Szerdán az eddig szenvedő AC Milan-nal folytatjuk, a piros-feketék legutóbb 2-1-es vereséget szenvedtek Udinében, ez már a harmadik zakójuk volt. Mindössze egy győzelmet aratott eddig Allegri mester legénysége, a Cagliari viszont még nyeretlen, vagyis itt a lehetőség a milánói mérleg kozmetikázására. 

Milan-Cagliari meccs szerdán 20:45-től élőben a SportKlubon!

Még aznap este megmutatjuk a városi rivális Internazionale aktuális találkozóját, a Chievo ellenit. Sneijderék sem jártak sokkal jobban a hétvégén, az Inter otthon kapott ki a sereghajtó Sienától 2-0-ra. A Chievót a Juve verte, Militóék idegenben viszont elég jók, a Pescarát és a Torinót is elintézték már. Verona a következő célpont...

Chievo-Inter összecsapás szerda este 23 órától felvételről a SportKlubon!

Csütörtökön a tökutolsó Siena a Bolognát fogadja. A hazaiak vasárnap a San Siróban hagyták helyben az Intert, a Bologna a Stadio Olimpicóban verte múlt héten az AS Romát, így nem gyenge gárdák találkozását láthatják, ha velünk tartanak!

Siena-Bologna csata csütörtökön 20:45-től élőben a SportKlubon!



sportklubtv.hu