Recent comments

Friss Hírek

Milan: Az újságok nem kímélik a Rossonerit


Az olasz futball a megszokotthoz képest az elmúlt években már csak három csapatot adhat a Bajnokok Ligájába, így ahhoz, hogy a calcio visszanyerje a negyedik BL-helyet, sorozatos jó eredményekre lenne szükség. 

Ezúttal az újságok sem kímélték Allegri Milanját a keddi 0-0 után.
A La Gazzetta Dello Sport címlapján foglalkozik a Milannal, és röviden fejezi ki véleményét: Milan, egy újabb nulla.

A milánói sportlap azt emeli ki a keddi meccsről, hogy a harmadik hazai meccsén is gólképtelen maradt a csapat, valamint hogy egy szerény képességű Anderlecht-tel szemben jött össze ez a 0-0. 

A közönség kifütyülte Allegri csapatát, amire állítólag Mexes úgy reagált, hogy a középső ujját mutatta a közönségnek. 

A Gazzetta felteszi a kérdést, hogy Allegri meddig húzhatja még a kispadon, elképzelhető, hogy a hétvégi udinei bajnoki lesz az utolsó esélye.

A Corriere Dello Sport is keményen fogalmaz: A Milant egyszerűen nullának nevezi, és Allegrivel szemben sem finomkodik: a Corrierre megelégelte Allegri teljesítményét, és a távozását követeli.

A torinói Tuttosport érthetően nem foglalkozik ennyire részletesen a Milan BL-meccsével, és inkább a Juventusra koncentrál. 

Ám rövid véleménye sem tér el sokban az előzőektől: Milan, csak füttyök!

Ugyan az elmúlt hetekben nem győzték hangsúlyozni a Milan vezetői, és maga Allegri is, hogy semmi konfliktus nincs közöttük, azonban a hírek is sorra jöttek, miszerint Berlusconi már az új edzőt keresi a Milan kispadjára. 


azzurri.co.hu