Recent comments

Friss Hírek

Milan: Pippo és Allegri közt szent a béke


Allegri és Inzaghi a MilanChannelnek nyilatkozva öntött tiszta vizet a pohárba, miután a mai gazzettában az jelent meg, hogy minősíthetetlen hangnemben beszéltek a fiatal játékosok előtt egymással. 


Allegri: “Nem történt semmi, nincsen problémám Pippóval. Pár perces eszmecsere történt, de semmi több.

Inzaghi: “Nem tudok sok dolgot hozzáfűzni, kb. egy percig tartott a társalgás. Sajnálom, hogy a médiában ilyen történetek jelentek meg, azért vagyunk itt, hogy elmondjuk: az ég világon semmi sem történt.”

Allegri: “Remélem maradhatok a Milanban, de tudom, hogy ez nem fog örökké tartani. Pippo nagyon jól végzi a munkáját a srácokkal, minden képessége meg van ahhoz, hogy egy nap a Milan vezetőedzője legyen. Ennél a klubnál nagyon fontos az együttműködés az első csapat és a fiatalabb korosztályok között, ezért is látogattam el hozzájuk, meg szerettem volna tekinteni azt, amit eddig nem annyira ismertem.”

Inzaghi: “A Milan a győzelmekhez van szokva, ezért érthető, hogy mindenki meglepődött a váratlan vereségeken. Már korábban is mondtam, hogy Allegrit és a vezetőséget is békén kell hagyni, hogy megfelelően végezhessék a munkájukat. Milan-szurkolóként elsősorban ezt szeretném.”

Allegri: “Túl sokat aggódunk mostanság. A csapat új és ez a folyamat időt vesz igénybe, de vannak jó és bíztató jelek. A játékosaim segítőkészek. A vasárnapi találkozó nem lesz könnyű, de maximálisan felkészülünk, ahogy eddig is tettük. Az ellenfelet soha nem lehet leírni. Újra meg kell tanuljunk győzni.”

Inzaghi: “Remélem egy kis izgalmat hoztam a srácoknak, az eredmény nem a legfontosabb, számomra a jó közeg az elengedhetetlen, ezáltal fejlődnek és lesznek igazi férfiak a pályán. Ebben a korban kell megtaláljuk a gyerekeknek a tökéletes pozíciót.”

Az interjú a két fél kézfogásával zárult, összezördülés legapróbb jelét sem lehetett látni.


acmilan.hu