Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Ez is egy meccs lesz a sok közül


Massimo Carrera úgy véli, a Juventusnak tovább kell fejlődnie, hogyha le akarja rázni üldözőit a Serie A-ban.

A Bianconeri nagyszerűen kezdte az idényt - 4 bajnokin 4 győzelmet aratva -, de az edző tántoríthatatlanul hiszi, hogy az üldözőboly inkább előbb, mint utóbb komoly feladatot fog a Juventus elé állítani.
Carrera Vinovóban válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Még csak 4 bajnoki meccset játszottunk. Valóban igaz, hogy a többi csapat rosszul kezdett, de még van idejük, hogy fejlődjenek, és így is fognak tenni. A mi szempontunkból nézve is van hova fejlődni, és éppen ezért megpróbálunk ezen a lehető legtöbbet dolgozni."

Miután múlt szombaton az otthon melegében sikerült 2-0-ra felülmúlni a Chievót, a Juventus ismét idegenbe utazik, ezúttal Firenzébe, hogy  megütközzön a Fiorentina gárdájával.

A két csapat meccsei általában kemény összecsapások, de Carrera szerint a Bianconerinek nem fog gondot okozni, hogy megbirkózzon a légkörrel.

"Ami engem illet, ez is egy meccs lesz a sok közül. Amikor a pályán vagy, és játszol, nem gondolkozol azon, mi történik a pályán kívül. Ez is egy olyan meccs, mint a többi, és biztos vagyok benne, a játékosok is ugyanígy gondolkodnak."

Vincenzo Montella, a Fiorentina edzőjeként jó rajtot fogott, a Viola eddig 7 pontot szerzett. Carrera tisztában van azzal, hogy a Lilák jó játékkal akarják megörvendeztetni a hazai publikumot.

"Egy olyan csapat ellen fogunk játszani, akik meg akarják szakítani a mi veretlen sorozatunkat. 

Szenvedéllyel kell játszanunk, hogy ráerőltessük az akaratunkat az ellenfelünkre. Ez a mi szellemiségünk és a játékstílusunk. Nyerni megyünk oda, soha sem elégedünk meg egy eredménnyel, mivel ha lehetőségünk van 3 vagy 4 gólt szerezni, ezt fogjuk tenni."

Az interjú végén a 48 éves edző elégedettségének adott hangot a támadószekciót figyelembe véve, ugyanis Fabio Quagliarella nagyszerű teljesítményt nyújtott szombaton, amikor két gólt lőtt a Chievo ellen.

"Az egész keretünk nyerte meg a tavalyi Scudettót, és vannak csatáraink, akik topjátékosoknak mutatják magukat. Nincs szükségünk senkire. Nagyon örülök Fabio munkájának."

Juventusfc.hu