Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Mindenki bevethető



A szerdai Chelsea elleni (2-2) Bajnokok Ligája mérkőzést követően a Juventusra ma este a Chievo együttese vár a bajnokságban. 

A torinóiak megbízott trénere, Massimo Carrera elárulta, mindenki bevethető állapotban van a soron következő találkozó előtt, még Arturo Vidal is, akit sérülés miatt majdnem le kellett cserélni a hétközi összecsapáson, ám végül a chilei visszatért a pályára és gólt lőtt a BL címvédőnek.

„Mindenki bevethető állapotban van, hamarosan kidolgozzuk a legjobb kezdő felállást. Sok fontos játékosunk van, és biztos vagyok benne, bárki is lép pályára a Chievo elleni mérkőzésen, az jól illeszkedik majd a rendszerbe.”

Az igazolási időszak utolsó pillanatában az Arsenaltól kölcsönben Nicklas Bendtner érkezett a torinói klubhoz, ám a dán támadó idáig még nem lépett pályára Juventus szerelésben. A hórihorgas csatár lehet, épp a hétvégi mérkőzésen debütálhat a Zebráknál.

„Bendtner a kerettel edzett és kész a játékra. Majd meglátjuk, hogy ő szerephez jut vagy sem.” – mondta Carrera.

A Juventus kezdője több helyen is változhat a megszokott felálláshoz képest, így Barzagli, Lichtsteiner, Pirlo és Vidal is pihenőt kaphatnak a jövő heti hétközi forduló előtt, míg a Chelsea ellen gólt szerző Quagliarella az első perctől a pályán lehet a Chievo ellen.


azzurri.co.hu