Recent comments

Friss Hírek

Roma: Totti és Osvaldo sem játszik a Cagliari elleni


A Roma középpályása Michael Bradley hamarosan visszatérhet, de a Cagliari elleni meccset még kihagyja, csakúgy mint Francesco Totti, Daniele De Rossi és Pablo Osvaldo. 


Totti combizom húzódást szenvedett, ami miatt ki is kellett hagynia a mai edzéseket és várhatóan nem játszik a hétvégi bajnokin sem.

Szintén kihagyta a csapat mai edzését De Rossi, aki még korábban a válogatott egyik edzésén sérült meg, de Osvaldora és Dodora sem számíthat Zdenek Zeman.

A fővárosiak így egy teljesen új támadszekcióval kezdhetnek hétvégén, amit valószínűleg Nico Lopez, Erik Lamela és Mattia Destro hármas alkot majd.

Az amerikai válogatott Bradley hosszú kihagyás után már újra csapattársaival edz, de ügynöke elmondta, hogy a Cagliari ellen még nem biztos, hogy pályára lép.

„Michael napról napra egyre jobb formában van.” mondta Alberto Faccini a gazzettagiallorossa.it-nek „Azonban addig még nem láthatjuk a pályán, amíg az orvosi stáb és az edző is jónak nem látja.”

„Michael most biztosabb benne mint valaha, hogy jó döntést hozott nyáron. Négy éves szerződés köti a klubhoz és mindenki azt szeretné, ha jól szerepelne.”

olaszfoci.hu