Recent comments

Friss Hírek

Petkovic: Senki sem erősebb nálunk


A Lazio mestere a bajnoki cím szempontjából döntő fontosságúnak nevezte a ma este kezdődő Napoli-Lazio mérkőzést. Mindkét csapat három győzelemmel kezdte a szezont, de az előző fordulóban mindketten botlottak, azonban mivel a Juventus tegnap este nem nyert a Fiorentina otthonában, a Lazio egy pontra zárkózhat, a Napoli pedig utolérheti a zebrákat.

Petkovic szerint aki érvényesíteni tudja az akaratát a San Paolóban, az lehet a Juventus első számú kihívója. „A szezon teljes további részére kiható meccs lesz, de szerintem mindkét csapat dobogós helyekért fog harcolni. Aztán meglátjuk, ki lesz a Juventus fő ellenfele.”

„Nagyon fontos a Napoli ellen, hogy meglegyen a játékunk ritmusa. Senki sem erősebb nálunk. Hinnünk kell magunkban, és megmutatni, mit érünk a pályán.” – fogalmazott a mester, aki külön méltatta az ellenfél edzőjét is:

„Walter Mazzarri kiváló edző, remek új gondolatokat hozott a futballba az elmúlt néhány évben. Nem könnyű mindig emelt fővel járni, de neki sikerült.”

A bosnyák szakember végül megdicsérte a csapatát, amely sokak szerint nem elég erős, hogy a Scudettóért harcoljon:

Nem igaz, hogy Miroslav Klosétól függünk. Olyan csapatot akarok, aki megteremti a helyzeteket, és ki is használja azokat. Luis Cavanda jól teljesített. Hernanes tegnap nem tudott játszani, de meglátjuk, ma hogy van.”

Petkovic kitért még néhány fontos játékosára:

„Cristian Ledesmát is lehet pótolni. Mauro Zarate? Benne nem csalódtam különösebben, a vereség után elsősorban magammal voltam elégedetlen.”

 azzurri.co.hu