Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Conte kiszorulhat a stadionból Firenzében


A Juventus eltiltott vezetőedzője, Antonio Conte csapata jövő heti (Fiorentina elleni) bajnokiját jó eséllyel csak a hotelszobájából nézheti Firenzében.

Mint ismert, Conte jelenleg tíz hónapos eltiltását tölti, az olasz szövetség azért büntette meg a 43 éves trénert, mert a vád szerint 2011 májusában, még a Siena trénereként tudott a Novara és az AlbinoLeffe elleni két másodosztályú mérkőzés eredményének a befolyásolásáról, mégsem jelentette a visszaéléseket, és ezzel szabályszegést követett el.

Eltiltása alatt Contét Massimo Carrera technikai igazgató helyettesíti a Juventus kispadján, de az eltiltott mesternek joga van követni csapata bajnoki mérkőzéseit egy privát boxból.

Ugyanakkor a Fiorentina otthonául szolgáló Stadio Artemio Franchiban nincs lehetőség ilyen módon elszigetelni a csapattól Contét, mint ahogy nézőtéren sem foglal majd helyet, tekintettel a két klub rivalizálására, így a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint az edző az aréna területén kívül tekinti meg az összecsapást.

NSO.hu