Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


Parma-Milan, szombat, 18:00
Szerdán láthattuk, ahogy az AC Milan a Cagliari 2-0-s legyőzésével megszerezte első idei hazai sikerét. Korábban a Sampdoria és az Atalanta is elvitte a három pontot a San Siróból, idegenben pedig az Udinese is ellátta a piros-feketék baját. Bolognában viszont Pazzini triplájával diadalmaskodott a Milan, Parmában is Allegri mester csapata az esélyes. 

Juventus-AS Roma, szombat, 20:45
Korábban már megmutattuk az Internazionale-AS Roma rangadót, most Tottiék Juventus elleni derbijét is élőben közvetítjük. A Juve még veretlen, eddig egyszer, éppen legutóbb a Fiorentina ellen botlottak Pirlóék, így már nem hibátlanok. A firenzeiek ellen gyengén muzsikáltak a Zebrák, lehet, hogy már a Farkasok ellen tartalékoltak? A fővárosiak korábban elintézték az Intert, viszont a Catania, Bologna, Sampdoria trió ellen hazai pályán mindössze két pontot sikerült összekaparniuk. Az eredményes és hatékony labdarúgás találkozik Zdenek Zeman látványos támadójátékával, csemege lesz!

Sampdoria-Napoli, vasárnap, 15:00
Vasárnap délután a Sampdoria a Napolit fogadja, azaz a Juvén kívül még veretlen csapatok találkoznak. A Samp idegenben verte a Milant, és tíz emberrel ikszelt az AS Roma otthonában. Ciro Ferrara remek csapatot gyúrt Genoában, de a Napoli is pazar formának örvend. Cavani például mesterhármast szerzett a Lazio ellen szerdán, így abszolút háromesélyes a csata!

Internazionale-Fiorentina, vasárnap, 20:30
Az eddig inkább idegenben remeklő Inter a Juventust megállító Fiorentinát fogadja a San Siróban. A milánóiak az AS Roma elleni rangadójukat elveszítették, és a Siena is elvitte a három pontot Sneijderék otthonából. A Fiorentinánál Remek munkát végez Vincenzo Montella, Milánóban sem esélytelenek a pontszerzésre Joveticsék.



sportklubtv.hu