Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Csakis a munkára koncentrálok


Az Inter edzője Andrea Stramaccioni a Torino elleni 2-0-s győzelemmel visszavágott a kritikusainak és elmondta megérti Wesley Sneijdert, amiért rosszul reagált a lecserélésére. 

„Úgy érzem sikerült jól felkészülnünk egy nagyon karakteres csapat ellen.” mondta a taktikus a sajtónak a találkozó után.

„A meccs nagy részében tartottuk a labdát és figyeltünk az ellenfél csatáraira. Azonban a második félidőben volt néhány eladott labdánk, amiből veszélyes helyzeteket alakított ki a Torino.”

„Fontos volt számunkra, hogy a Roma elleni meccs után ezt most megnyerjük, különösen hogy egy jó formában lévő csapatról van szó.”

Sneijder helyére Antonio Cassano érkezett a 66. percben és a holland középpályás idegesnek tűnt a lecserélése után, a pad helyett egyenesen az öltözőbe ment.

„Természetes, ha dühös. Sneijder egy fontos játékos és szeretne minden meccset végig játszani, de az elmúlt héten a holland válogatottban is pályára lépett, ráadásul üzenni szerettem volna a csapatnak egy újabb csatár bevetésével. Nem szerettem volna, hogy beállunk védekezni.”

Így tovább folytatódik az idei tendencia: az Inter az idegenbeli meccseit a bajnokságban és az Európa Ligában magabiztosan nyeri, viszont a San Siroban csak szenvednek.

„Azt hiszem az egyetlen igazi vereségünk a Roma elleni volt, a többi csak visszavágó volt. Azonban csalódott vagyok, amiért még nem tudtunk nyerni a szurkolóink előtt.”

„Az elmúlt napokban hallottam mindenféle szörnyű dolgokat a védelemről, de az igazság az, hogy egy csapatban 10 játékos védekezik és 10 támad.”

„Sokan kritizáltak, amikor Juan Jesust betettem a kezdőcsapatba, de örülök, hogy végül sikerült bizonyítania, hogy rászolgált a bizalmamra.”

„Egyáltalán nem törtek le a Roma elleni vereség miatt kapott kritikák és most sem fogok elszállni magamtól. 

Csakis a munkára koncentrálok.”


olaszfoci.hu