Recent comments

Friss Hírek

Jó úton haladunk

Rudi Garcia szerint a Roma jó úton halad és ezt a Palermo elleni meccsen be is fogja bizonyítani.



"A BATE elleni meccs után még sokáig együtt voltunk és elmondtam nekik, hogy mit gondolok, mert voltak jó dolgok a meccsen és voltak, amik nem voltak jók."- kezdte Garcia.

"Sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre van szükség akár egy meccsen belül is. Mindig a következő a legfontosabb meccs. Jelen pillanatban 4 pontra vagyunk az első helytől és Palermóba is győzni megyünk, ahogy mindig."

A Románál sok a sérült, hiszen Francesco Totti, Seydou Keita, Edin Dzeko és Antonio Rudiger is a sérültek listáját gyarapítja, miközben James Pallotta kijelentette, a Roma kerete elég erős, csak az edzőn múlik, hogy kit játszat.

"Ez teljesen normális, hiszen én vagyok az edző. Nekem kell a lehető legtöbbet kihoznom azokból, akik a rendelkezésemre állnak. Szeretnénk minőségi futballt játszani és sokkal következetesebbek lenni. Az, hogy az elmúlt két évben másodikak tudtunk lenni azt mutatja, hogy a csapat mentálisan erős. Most még nagyon az elején vagyunk."

"Most nekem kell meghoznom a döntést és fontos, hogy a megfelelő hozzáállással lépjünk pályára. A fizikális felkészítéssel nincs probléma, különben nem tudtunk volna olyan teljesítményt nyújtani, mint a BATE ellen a második félidőben."

"Palermóban nem csak az eredmény számít, a teljesítmény is nagyon fontos. Ha jól játszunk, de nem sikerül nyerni, akkor a hangulat elég rosszá fordul körülöttünk. Ismerem a játékszabályokat, ezért olyan motiváltnak és harciasnak kell lennem, mint mindig. Én még mindig nyerni akarok valamit a Romával, tehát az álmom nem változott. Másra nem akarok szót fecsérelni, a pályán akarok választ adni a dolgokra. A helyzet az, hogy minden fronton jól állunk most, de ami a BL-t illeti, Leverkusenben nagy eredményt kell elérnünk, de azért ott is minden egyensúlyban van."

Az újságírók megkérdezték Garciát arról, hogy nem sajnálja-e, hogy tavaly nem hagyta el a Roma kispadját.

"Nem, egyáltalán nem. Jól érzem magam itt, a klub mindent megtesz a jó szereplésért, ahogy a játékosok is. Ha sikerült kihoznunk ebből a csapatból a maximumot, akkor bizony remek dolgokat fogunk elérni."

A Palermo elleni keret: Lobont, Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Salah, Maicon, Falque, Pjanic, De Rossi, Ponce, Vainqueur, Gyomber, Florenzi, Szczesny, De Sanctis, Gervinho, Emerson, Torosidis, Manolas, Ucan, Machin, Sadiq, Nura 


forrás: asroma.hu