Recent comments

Friss Hírek

Kifakadt a nápolyiak elnöke

Igen érdekes körülmények között játszott 1-1-s döntetlent az ukrán Dnyipróval a Napoli az Európa Liga csütörtöki elődöntőjében: bár a déliek előnybe kerültek, három perccel a vége előtt egy vitathatatlan lesgóllal egyenlítettek az ukránok, így jóval nehezebb visszavágó vár Hamsíkékra jövő héten.


„Rettentő ideges vagyok. Les volt. Így akarnak értéket adni egy jelentéktelen kupasorozatnak? Egyébként is csak azért vagyunk még versenyben, mert a győztes elindulhat a Bajnokok Ligájában” – mondta el a mérkőzést követően Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke.


„Egy elődöntőre nem küldhetnek olyan bírói hatost, akik képtelenek ellátni a feladatukat. Platini ezzel nagyon leszerepelt. Remélem, Nyon egy sötét szobájában majd elgondolkodik ezen. Talán jobb is lenne, ha lemondana. Elfogadhatatlan, hogy valaki nem tud megszervezni egy versenysorozatot úgy, hogy megfelelő játékvezetőket küldjön.”

„Nézzék meg Nicola Rizzolit, aki szerdán fújt a Bajnokok Ligája elődöntőjében Barcelonában. Nekünk pedig jutott egy Svein Oddvar Moen. Ki ez egyáltalán? Hallottak már róla? Ő egy fontos embert? Egyáltalán megvan a képesítése?” – tette hozzá De Laurentiis.


“Nem tudunk mit csinálni, tudtuk, hogy a Dnyipro egy jól és szervezetten védekező csapat, az első félidőben nem játszottunk jól, de a vezetésünk után még lőhettünk volna két gólt is. Sajnálom, hogy kaptunk egy gólt a végén” – fogalmazott a lefújás után Marek Hamsík, a Napoli játékosa.

Hasonlóan vélekedett a nápolyi gól szerzője, David Lopez is. 

“Megvoltak a lehetőségeink, de mégis mi kaptunk gólt, ami szabálytalan volt, mert lesről született, nem született igazságos eredmény. Nem csak azért, mert les volt, hanem mert az volt ellenfelünk egyetlen kaput eltaláló lövése, de most már csak a következő meccsre koncentrálunk” – nyilatkozott a nápolyi gól szerzője.

forrás: azzurri.co.hu