Recent comments

Friss Hírek

Az olasz kluboknak követniük kell a Juventust

A Juventus egykori játékosa, Gianluca Vialli úgy véli, hogy a többi olasz klubnak követnie kell az Öreg Hölgy példáját, annak érdekében, hogy az olasz bajnokság ismét régi fényében tündökölhessen.


"A Juve szimbolikus egy törekvés szempontjából, amely még bizonyításra vár." - nyilatkozta Vialli. 

"A Juventus és a többi olasz csapat közötti szakadékot át kell hidalni, hogy az olasz bajnokság általános színvonala növekedjen."

Angliában, a Premier League-ben kisebb a különbség és nagyobb a verseny, ezért nem helyénvaló az olasz labdarúgás újjászületéséről beszélni."

Vialli csapatkapitánya volt annak az együttesnek, amely 1996-ban elhódította a Bajnokok Ligáját, s a zebramezesek most ismét ott lesznek a fináléban.

"Először is, a Juve nem kapott ajándékba semmit. Igaz, hogy a sorsolások szerencsésen alakultak, de rászolgáltak a szerencsére. Mindez azoknak a választásoknak a gyümölcse, amelyeket a klub a kiesés napja óta hozott. Voltak nehéz időszakok, de Andrea Agnelli mindig a megfelelő döntéseket hozta.

Ugyanakkor a Barcelona erősebb, ezt nem szabad elfelejteni. A legjobb egyetlen mérkőzésen találkozni velük, mivel ritkán van, hogy kétszer is rossz napot fognak ki. Olyan játékosok, mint Messi, Neymar és Suárez hatalmas veszélyt jelentenek száznyolcvan perc alatt, de minden nyitott.

Berlinben játszanak majd, s az olyan bajnokok, mint Buffon, Pirlo és Barzagli, felidézhetik a 2006-os világbajnoki döntő emlékeit."

forrás: juventuz.blog.hu