Recent comments

Friss Hírek

Vidal lehet a vezéráldozat?

Az olasz sajtó értesülései szerint Arturo Vidal lehet a vezéráldozat a Chelsea brazil középpályása, Oscar után áhítozó Juventus számára, s a chilei középpályás nyáron az Arsenal vagy a Manchester United csapatához igazolhat majd.


A La Gazzetta dello Sport állítása szerint a Juventus készen áll arra, hogy megváljon középpályásától, annak érdekében, hogy az eladásából befolyó összeggel megteremtse a 23 esztendős brazil válogatott játékos leigazolásához szükséges anyagi fedezetet.

A pletykáknak táptalajt szolgáltat az is, hogy Vidal ügynöke, Fernando Felicevich tegnap Londonban tartózkodott, s a helyszínen tekintette meg az FA-kupa döntőjét, amelyen az Arsenal fölényes győzelmet aratott az Aston Villa fölött, s így Londonban tartotta a tavaly elhódított serleget.


Az olasz sajtó úgy véli, hogy a látogatás célja egy lehetséges klubváltással kapcsolatos egyeztetés volt, amely révén Vidal együtt játszhatna válogatottbeli társával, Alexis Sánchezzel.

Vidal eladásából a Juventus legalább 25 millió eurót remél, s a pénz visszaforgatásával kísérletet tennének a Chelsea alkalmazásában álló Oscar megszerzésére, úgy, hogy pénzügyileg nem válna szükségessé Paul Pogba pénzzé tétele.

forrás: juventuz.blog.hu