Recent comments

Friss Hírek

Nem értem, miért kellett áttenni a derbit hétfőre

Nem látja okát a római derbi áthelyezésének Mauro Baldissoni, de elfogadja a döntést, amit a Lega Serie A hozott.



"Mindig a Lega Serie A hozza meg a döntést azzal kapcsolatban, hogy mikor rendeznek meg egy mérkőzést."- mondta az újságíróknak Baldissoni.

"Most úgy tűnik, másik időpontban lesz a római derbi, aminek én viszont nem látom okát, hogy miért volt erre szükség. Mit mondhatok erre? Tudják hogyan működik a futball."

"Mondhatnám, hogy a Serie A érdeke, hogy felkeltse az érdeklődést maga iránt külföldön és eladja magát és szerintem egy ilyen fontos meccs hétfőre halasztása pont nem ezt a célt szolgálja."

"Sokkal inkább úgy tűnik, hogy senkit nem érdekelnek azok, akik pénzt fektettek ebbe a meccsbe, megvették a televíziós jogokat Olaszországban és külföldön. És talán azokkal a szurkolókkal sem foglalkozik senki, akik megvették előre a jegyeiket és mondjuk hétfőn nem tudnak kimenni a meccsre."

"Mindig voltak kupameccsek szerdán, aztán bajnokik vasárnap és soha senki nem gondolta, hogy ez milyen borzasztó. A Juventus is játszani fog szerdán, aztán szombaton már bajnokit játszik. Ismételhetném ezeket órákon át, de mindig csak ugyanazt mondanám, amit már önök is tudnak. De ahogy mondtam, a meccsek időpontjairól a Lega dönt, a Roma pedig alkalmazkodik ehhez és nyrni akar majd hétfőn is." 


forrás: asroma.hu