Recent comments

Friss Hírek

Ghánai válogatott védővel erősítenének

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus komolyan érdeklődik az FC Augsburg alkalmazásában álló ghánai védőjátékos, Abdul Rahman Baba iránt, s a torinóiak igazgatója, Fabio Paratici Németországba utazott, hogy egyeztessen a Bundesligában vitézkedő klub elöljáróival.


A mindössze 20 esztendős, a védelem és a középpálya bal oldalán egyaránt bevethető játékos a német bajnoki szezon egyik nagy felfedezettje, akiért a Chelsea már korábban bejelentkezett, azonban a Tuttomercatoweb szerint a Juventus, a Real Madrid és a Borussia Dortmund mellett, hajlandó licitháborúba lépni. 

Rahmant 2019 nyaráig köti jelenlegi szerződése a német klubhoz, amely többek között a ghánai válogatott nagyszerű játékának köszönhetően, harcban van az Európa Liga kvalifikációval kecsegtető pozíciók egyikéért, azonban a Bajnokok Ligája fontos hívószónak bizonyulhat a tehetség számára. 


Az afrikai játékos tavaly nyáron, mintegy 2.5 millió euro fejében igazolt a Greuther Fürth együttesétől az Augsburghoz, s jelenlegi értékét 20 millió euróra becsülik. Az idei szezon során Rahman harminc alkalommal lépett pályára a Bundesligában, s tagja volt a ghánai válogatottnak, amely télen ezüstérmet szerzett az Afrika Kupán.

forrás: juventuz.blog.hu