Recent comments

Friss Hírek

A 89. perc lett az Inter veszte Genovában

A bajnokság utolsó előtti fordulójában az Inter 3–2-es vereséget szenvedett a Genoa vendégeként. 


A vendégek kétszer jutottak vezetéshez – az első milánói gólt jegyző Mauro Icardi a másodiknál az előkészítésben jeleskedett –, a házigazdáknak előbb öt, majd tizenegy perc kellett az egyenlítéshez. 

A második félidőben a vendégek próbáltak kezdeményezni, ám a Genoa kontráiban volt több potenciál, a sok lendület azonban nem párosult kellő kreativitással, így nagy gólhelyzetet a vendéglátók sem tudtak kialakítani.


A második félidő közepétől a Genoa egyre bátrabb lett, az Inter megtartotta ugyan a labdát, de a felezőt ritkán lépte át vele. A hajrá felvezetéseként előbb kapufákat lőtt az Inter, majd Hernanes remek átlövését Mattia Perin tolta szögletre a bal alsó elől. Mindezt percekkel később bánhatták igazán a vendégek...

A három pont sorsa a 89. percben dőlt el, egy jobb oldali szöglettel felérő szabadrúgásnál Juraj Kucka emelkedett a legjobb ütemben (előtte és mögötte is csapattársa érkezett, az Inter-védelem teljes asszisztálásával), és tankönyvbe illő mozdulattal bólintott a milánóiak kapujába.

Genoa–Internazionale 3–2 (Pavoletti 24., Lestienne 41., Kucka 89., ill. Icardi 19., Palacio 30.)

forrás: NSO