Recent comments

Friss Hírek

A város segítségét kéri a visszavágóra Montella

Nehéz helyzetbe került a Fiorentina az Európa Liga elődöntőjében: a firenzeiek 3-0-ra kikaptak a Sevilla vendégeként az első meccsen, így nagyon nehéz dolguk lesz Borja Valeróéknak azt illetően, hogy bejussanak a sorozat fináléjába.


“Valóban kár ezért a meccsért, mert egy remek találkozót játszottunk, azonban keveset lőttünk. Nem szeretnék beszélni az egyéni teljesítményekről. Hogyan tovább? A város segítségét szeretném kérni, folytatnunk kell azokat a dolgokat, amik jók voltak az odavágón, még ha nem is sok mindent találhattunk. Egy minimális esélyünk még van, ennek növekedéséhez pedig akár egy apró momentum is elég lehet” – tekintett a firenzei visszavágóra a lilák mestere, a Fiorentinának 4-0-ra, vagy négygólos különbséggel kellene nyernie a második mérkőzésen a döntőbe jutáshoz.

“Fizikailag voltunk kicsit lemaradva, nem hinném, hogy technikailag rosszabbak lennénk ellenfelünknél, főleg a középpályán. Meg vagyok róla győződve, hogy a mi fegyvereinkkel képesek lehetünk majd ilyen magas szinten játszani a második meccsen” – fogalmazott Vincenzo Montella.

forrás: azzurri.co.hu