Recent comments

Friss Hírek

Darmiant akarják?

A legújabb jelentések szerint a Juve felvette a kapcsolatot a Torinóval Matteo Darmiannal kapcsolatban, mivel az Öreg Hölgy a számos poszton bevethető futballistát szemelte ki potenciális nyári erősítésként.


Miután úgy tűnik, hogy a Bianconeri vezetősége pontot tett a Dybala ügy végére, és az argentin csatár átigazolásának véglegesítéséhez már csupán a kötelező orvosi kivizsgálás szükséges, a figyelmét újabb játékosok felé fordítja.

A Quotidiano Sportivo beszámolója szerint az Öreg Hölgy megkezdte az tájékozódást az olasz válogatott játékos helyzetének az ügyében, mivel a vezetőség meg kívánja erősíteni a címvédő olasz csapat védelmét a nyáron.

A Granata 25 millió eurót kér a védőért, a Juve azonban egyértelműen nem kíván ekkora összeget kifizetni érte, hiszen Dybala és Darmian mellett minden bizonnyal egyéb igazolásokat is tervez a nyári hónapokra a vezetőség, elég csak Zazát és Berardit említeni.


Ezért elképzelhető, hogy a Bajnokok Ligája döntőbe jutott klub játékosok bevonásával szándékozik csökkenteni a vételárát.

Darmian a védelem és a középpálya mindkét oldalán bevethető, ebben a szezonban 31 bajnoki meccset játszott a torinói bikák csapatában. A 25 éves játékos az Európa Ligában is meggyőző teljesítményt nyújtott, 10 meccsen 2 góllal és 3 gólpasszal segítette a Torino csapatát nemzetközi színtéren.

forrás: juventuz.blog.hu