Recent comments

Friss Hírek

Vidal lesz a következő távozó?

A Juventus veterán sztárja, Andrea Pirlo távozása már szinte biztosnak tekinthető, miután a nemrég 36. születésnapját ünneplő karmester elmondta, utolsó évét tölti a Juventusnál.


Könnyen megeshet azonban, hogy nem csak Pirlo int búcsút az Öreg Hölgynek. Most Vidal borzolja tovább a Juventus szimpatizánsokat. 

A chilei középpályás idei éve nem igazán alakul úgy eddig, ahogy azt sokan várnák, ami egyesek szerint annak tudható be, hogy Vidal tavaly nyári Angliába való szerződésnek végére nem sikerült pontot tenni. Most viszont be lehet fejezni azt, ami tavaly nem jött össze – gondolják Londonban, hisz az Arsenal csapata szíves-örömest nyélbe ütne egy üzletet a Juventusszal Vidal-t érintően, aki egyes hírek szerint új kihívás után nézelődik.

Annak ellenére, hogy Vidal idei éve nem a legjobb, (itt természetesen csak Vidal-ra értik, hogy ‘nem a legjobb’, hisz a csapat számára történelmi évszám a mostani… -a szerk.) Arsene Wenger szívesen sorai közt tudná a harcos középpályást. Angliából jövő hírek szerint Vidal már meg is egyezett az Arsenal együttesével. Mi több, a Juventus is elfogadta a londoniak 28 millió fontos ajánlatát Vidal-ért.

forrás: Juventusfc.hu