Recent comments

Friss Hírek

Visszavághatnak a januári vereségért

A Milan vasárnap délben a Sassuolo otthonába látogat a Serie A 36. fordulójában.


A Sassuolo a 16. helyen áll a bajnokságban 40 ponttal, a mérleg 9 győzelem, 13 döntetlen és 13 vereség. 

A rúgott gólok száma 42, a kapott góloké 54. A Sassuolo az előző 5 bajnoki mérkőzéséből egyet megnyert (Cesena-Sassuolo 2-3), kettőt elveszített (Sassuolo-Roma 0-3, Hellas Verona-Sassuolo 3-2) és két alkalommal döntetlen született (Sassuolo-Palermo 0-0, Sassuolo-Torino 1-1).

A legeredményesebb játékos Domenico Berardi 11 góllal, majd Simone Zaza következik 9 találattal. Nicola Sansone 5, míg Simone Missiroli 4 gólnál jár.

A Sassuolo 17 meccset játszott hazai pályán, a mérleg 5 győzelem, 8 döntetlen és 4 vereség. Az idegenbeli mutató a következő: 18 meccs, 4 győzelem, 5 döntetlen és 9 vereség.

Eusebio Di Francesco, a Sassuolo vezetőedzője kijelölte keretét.

KAPUSOK: Andrea Consigli, Alberto Pomini, Gianmarco Celeste;

VÉDŐK: Alessandro Longhi, Federico Peluso, Sime Vrsaljko, Paolo Cannavaro, Cesare Natali, Francesco Acerbi, Paolo Bianco, Leonardo Fontanesi;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Simone Missiroli, Raman Chibsah, Davide Biondini, Matteo Brighi, Saphir Taider, Francesco Magnanelli;

TÁMADÓK: Simone Zaza, Nicola Sansone, Sergio Floccari, Antonio Floro Flores, Dejan Lazarevic, Domenico Berardi.

A Milan a 10. helyen tanyázik 46 ponttal, a mérleg 11 győzelem, 13 döntetlen és 11 vereség, valamint 48-46-os gólarány. 

A piros-feketék az előző 5 mérkőzésükből egyet megnyertek (Milan-Roma 2-1), egyszer döntetlent játszottak (Inter-Milan 0-0) és három alkalommal kikaptak (Napoli-Milan 3-0, Milan-Genoa 1-3, Udinese-Milan 2-1).
 
A csapat házi góllövőlistáját Jeremy Ménez vezeti 16 góllal, míg a második legeredményesebb játékos 6 találattal Keisuke Honda. Jack Bonaventura 4, míg Nigel De Jong és Mattia Destro 3-3 gólos.

A lombard együttes 18 meccset játszott a San Siróban, a mutató 8 győzelem, 5 döntetlen és 5 vereség. Az idegenbeli mutató 3 győzelem, 8 döntetlen és 6 vereség.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője 22 játékost nevezett a mérkőzésre. 

A keretben nem szerepel Michael Agazzi, Luca Antonelli, Mattia De Sciglio, Adil Rami, Michael Essien, Riccardo Montolivo és Sulley Muntari. Hachim Mastour a Primavera csapattal készül, míg Jeremy Ménez eltiltott. Jó hír, hogy Stephan El Shaarawy hosszú kihagyás után ismét ott van a keretben.

KAPUSOK: Christian Abbiati, Diego López, Stefano Gori;

VÉDŐK: Ignazio Abate, Michelangelo Albertazzi, Alex da Costa, Salvatore Bocchetti, Daniele Bonera, Philippe Mexés, Gabriel Paletta, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Nigel De Jong, Alessandro Mastalli, Andrea Poli, Suso, Marco Van Ginkel, Giacomo Bonaventura;

TÁMADÓK: Mattia Destro, Stephan El Shaarawy, Giampaolo Pazzini, Keisuke Honda.

A legutóbbi összecsapáson – januárban az Olasz kupában – a Milan 2-1-re legyőzte ellenfelét, akkor Pazzini és De Jong volt eredményes.

A mérkőzést Marco Guida vezeti. 


A 33 éves játékvezető 2010 januárjában debütált az olasz élvonalban és azóta 73 meccset vezetett. Guida a Milannak 8 meccsen tevékenykedett, a mérleg 3 győzelem, 4 döntetlen és 1 vereség.

forrás: acmilan.hu