Recent comments

Friss Hírek

Megegyeztek Unai Emeryvel?

Az utóbbi időben sok kérdés merült fel a csapat háza táján, de szinte biztos, hogy a következő szezonban nem Filippo Inzaghi fogja irányítani a Milant. 


Az első számú edzőjelölt Carlo Ancelotti, aki vélhetően a szezon végén elhagyja a Real Madridot. Eközben a Sportmediaset tudósítója, Maurizio Pistocchi biztosra veszi, hogy Unai Emery lesz a csapat új edzője.

„A forrásaim szerint – melyek nem tévedtek Seedorffal és Mancinivel kapcsolatban sem – Emery megegyezett a Milannal. A szakember tavaly megnyerte az Európa ligát a Sevillával és idén is ott vannak a döntőben. Ő tudja, hogy mi kell a győzelemhez. A megállapodás már megszületett”- mondta Pistocchi.

A várakozások szerint Adriano Galliani hétfőn Spanyolországba utazik, hogy tárgyaljon Carlo Ancelottival, de elképzelhető, hogy Emeryvel fog egyeztetni. Galliani repülőgépe várhatóan délben fog indulni.


Eközben a Sky Italia több játékost is szóba hozott a Milannal. A támadósorba Mario Mandzukic vagy Jackson Martinez érkezhet. A kiszemelt játékosok a középpályára: Geoffrey Kondogbia, IIkay Gundogan, Granit Xhaka, Daniele Baselli, Juraj Kucka, Andrea Bertolacci, José Mauri.

 forrás: acmilan.hu