Recent comments

Friss Hírek

Zaza szinte biztosan a Juventusnál folytatja

A pillanatnyilag a Sassuolo együttesét erősítő Simone Zaza ügynöke úgy véli, hogy fiatal ügyfele szinte bizonyosan a Juventusban folytatja pályafutását.


"A klubok között már történtek egyeztetések, s nincsenek betervezve tárgyalások, csak arról beszélünk, hogy folytassuk-e a megkezdett úton, s úgy gondolom, hogy 80-90 százalék az esélye, hogy Simone a Juventusban játszik majd a következő szezon során." - nyilatkozta Christian Maifredi Gianluca Di Marziónak.

"Egy kis időre lesz szükség ahhoz, hogy a dolgok kitisztuljanak. A szezon lezárultát követően, a Juventus és a Sassuolo találkozni fog, hogy megbeszéljék Zaza és Berardi helyzetét.

Majd meglátjuk, hogy folytatjuk-e azon az úton, amelyen elmúlt januárban indultunk el, amikor Simone igazán közel állt ahhoz, hogy Torinóba költözzön. Akkor a Sassuolo a kiesés szélén állt és Di Francesco megvétózta az átigazolást."

A Juventus úgy tűnik, hogy már igazolt egy fiatal támadót, hiszen a Palermo tehetsége, Paulo Dybala szinte biztosan a zebramezeseknél folytatja pályafutását.

"Dybala érkezése nem változtat semmin. Teljesen normális, hogy egy Juventushoz hasonló klubnak öt-hat a legmagasabb szintet képviselő játékos áll rendelkezésére. Valójában Simone számára még jobb lenne, ha Dybalával játszhatna, hiszen mindig többet lehet tanulni, ha nagy bajnokok mellett játszik az ember."

forrás: juventuz.blog.hu