Recent comments

Friss Hírek

Jöhet a tripla!

Massimilano Allegri szerint a tegnapi mérkőzés méltó volt arra, hogy egy döntő legyen, most pedig a következő cél nem lehet más, mint a triplázás!


Mint ismert, a Juventus 20 év után először szerezte meg az Olasz Kupát tegnap a Lazio legyőzésével, a Bianconeri pedig ezzel a 10. kupasikerét aratta. Duplázni is legutóbb 1995-ben, Marcello Lippi irányításával sikerült.

„Remek mérkőzést játszott a Lazio is, igazi döntőhöz méltó küzdelem volt, tudtuk, hogy ez nem olyan lesz, mint a bajnoki mérkőzések” – értékelt Allegri a mérkőzés után.

„Mi is jól játszottunk, ők is jól játszottak, ők nem voltak szerencsések annál a szituációnál, mikor egy lövésből kétszer is eltalálták a kapufát, míg mi pedig szerencsések voltunk a gólunknál. A focit ezek az apróságok határozzák meg. Az ő lövésük előtt nekünk volt két vagy három ígéretes helyzetünk, amikből nem sikerült a legtöbbet kihozni.”

„Nagyon agresszíven játszottak az első félidőben, a fordulás után azonban már mi is jobbak voltunk, de lehettünk volna még jobbak, két vagy három alkalommal is lassú volt az utolsó passz a támadásunknál.”

„Nem volt egyszerű a bajnoki cím után a kupát is megszerezni, most pedig jöhet a harmadik! Nehéz eljutni minden fronton a legvégéig, azonban megpróbáljuk tovább élni az álmainkat és valósággá változtatni azokat.”

forrás: Juventusfc.hu