Recent comments

Friss Hírek

A Sevilla duójával erősítenének

Miután a Lazio elleni rangadón aratott győzelmével bebiztosította zsinórban második bajnoki ezüstérmét, a folytatásban már inkább a jövő szebbé tételére gondol az AS Roma és vezérkara.



A nagyszerű tavalyi szezon után komoly csalódásként élték meg az idei szezont a Farkasoknál, amire van is okuk, hiszen bár egyértelmű bajnoki reményekkel vágtak neki a szezonnak, végül idén is be kellett érniük a 2. sima hellyel, tavalyi teljesítményüktől pedig legalább 12 ponttal maradnak majd el a szezon végén.

Éppen ezért érthető módon nem tétlenkedik a bordó-sárgák vezérkara, Walter Sabatiniék máris minden lehetséges erőforrásukkal tervezik a nyári erősítéseket. Az elmúlt napokban, hetekben leggyakrabban a ghánai Ayew, valamint a rivális Internél játszó Handanovic neve merült fel a csapat háza táján, ma viszont a spanyol lapok két újabb nevet dobtak be a kalapba.

Nem is akárkiket, hiszen Carlos Bacca és Ever Banega igencsak keresett szereplői lettek a piacnak, köszönhetően annak, hogy szerda este sorozatban másodszor is sikerült megnyerniük a Sevillával az Európa-ligát.

Az El Mundo Deportivo úgy tudja, hogy a Roma ajánlatot készül tenni a spanyol csapat duójáért: a jövő nyárig érvényes szerződéssel rendelkező Banega árát 6 millióra taksálják, a kolumbiai csatár megszerzése viszont vélhetően nehezebb feladat lenne, hiszen Bacca kontraktusa 2018-ig szól, ráadásul a csapat legkeresettebb játékosaként jó eséllyel még sok klub jelentkezik majd be érte a Sevillánál.

Hogy mennyire kellene zsebbe nyúlnia a fővárosi csapatnak a két játékosért, az kérdéses, az viszont egyértelműnek tűnik, hogy mindketten minőségi erősítést jelentenének Rudi Garcia számára.

forrás: azzurri.co.hu