Recent comments

Friss Hírek

Ancelottit napokon belül menesztheti a Real, irány Milánó?

Olasz lapértesülések szerint jó esély van arra, hogy Carlo Ancelotti a nyáron visszatérjen a Milanba.


Két fordulóval a bajnokság vége előtt a Milan a 10. helyen áll a tabellán 46 ponttal és szinte biztosra vehető, hogy a következő idényben nem Filippo Inzaghi fogja irányítani a csapatot.

Carlo Ancelotti napjai meg vannak számlálva a Real Madridnál és a Sky Italia illetve a La Gazzetta dello Sport szerint Florentino Perez a következő napokban fogja meneszteni az olasz szakembert. Ebben az esetben a Manchester City, Bayern München, Milan hármasból kerülhet ki Ancelotti új klubja.

Állítólag jó esély van arra, hogy az olasz vezetőedző visszatér Olaszországba, a Milanhoz. Csütörtökön délután a Sky arról számolt be, miszerint a Milan képviselői elutaztak Madridba, hogy megkezdjék a tárgyalásokat.

Ugyanakkor problémát jelenthet Ancelotti fizetése, akinek 2016-ig érvényes szerződése van a Real Madriddal és idényenként 7,5 millió eurót keres. A Gazzetta szerint ha menesztik az olasz edzőt, akkor a spanyol klubnak 5-6 millió eurós végkielégítést kell fizetni. Továbbá a napilap szerint a Milan 2,5 millió eurós fizetést kínál Ancelottinak.

További edzőjelöltek a következő szezonra: Unai Emery (Sevilla), Vincenzo Montella (Fiorentina), Antonio Conte (Olasz válogatott), Maurizio Sarri (Empoli).

forrás: acmilan.hu