Recent comments

Friss Hírek

Hajmeresztő hibák és három gól a Roma meccsén

Hatalmas védelmi hibákat hozó mérkőzésen a Roma hazai pályán 2–1-re győzött az Udinese ellen a bajnokság 36. fordulójában, ezzel visszavette a második helyet a Laziótól.


A Lazio szombati sikerével győzelmi kényszerbe került a Roma, amely Kosztas Manolas borzasztó megoldása miatt a 19. percben hátrányba került. A görög hátvéd a szögletzászló közelében csúnyán eladta a labdát, és bár Cyril Théréau lövését még védte Morgan De Sanctis, ám a Chelsea által kölcsönadott horvát csatár, Stipe Perica ismétlésével szemben már tehetetlen volt.

A Roma ezt követően helyzetek sorát alakította ki, ám mindet kihagyta. Az első félidő végén az Udinese vezethetett ígéretes kontratámadást, ám egy rossz passzal odalett a helyzet. Kevesebb mint egy perccel később pedig már a vendégek kapujába került a labda, miután Francesco Totti remek passzára Radja Nainggolan érkezett középen teljesen üresen.

Az Udinese védelme a 65. percben sem állt a helyzet magaslatán, Silvan Widmer egy lágy beadás után képtelen volt felszabadítani, a jókor jó helyen tartózkodó Vaszilis Toroszidisz pedig köszönte szépen, élt a lehetőséggel.

Ez a gól végül is három pontot ért a Romának, amely így jobb helyzetből várhatja a Lazio elleni jövő heti derbit.


Roma–Udinese 2–1 (Nainggolan 45., Toroszidisz 65., ill. Perica 19.)

forrás: NSO