Recent comments

Friss Hírek

Mindent megteszünk Yaya Touré-ért!

Bár a nyári mercato hivatalosan még csak bő egy hónap múlva nyitja meg kapuit, máris tucatnyi, hónapok óta húzódó átigazolási sagával találkozhattunk – ezek egyike Yaya Touré ügye is.


Az elefántcsontparti középpályás 2010-ben szerződött mintegy 30 millió euróért a Manchester Cityhez, azóta pedig a csapat legjobb játékosai között van, ennek ellenére egyre biztosabbnak tűnik, hogy Yaya nem tölti ki jövő nyári érvényes szerződését, és még idén klubot vált. A 32 éves kiválóságot több csapat is szívesen látná soraiban, de a pletykák és hitelesebb források szemelvényeiből egyaránt az Inter érdeklődése látszik a legkomolyabbnak.

Maga az Inter sportigazgatója, Piero Ausilio is megerősítette, hogy tárgyalnak a rutinos középpályással és klubjával az esetleges átigazolásról, sőt, ahogy ő fogalmazott, “mindent megtesznek érte”, hogy Tourét Milánóba csábítsák.

“Nincs semmiféle határidő Touré ügyében. Ő az egyik célpontunk, szeretnénk megszerezni, és bár a szerződése még Manchesterbe köti, mindent megteszünk, hogy Milánóba hozzuk őt.”

Ausiliot azonban nem csak a kiszemeltekről, hanem a klub jelenlegi, igen felkapott játékosairól is kérdezték.
“Hónapok óta dolgozunk Icardi szerződéshosszabbításán. Az, hogy még nem írtunk alá vele, csak azért van, mert nem kapkodunk el semmit, ugyanis ez egy nagyon fontos kontraktus. Szükségünk van egy kis időre. Szeretnénk jobb feltételekkel meghosszabbítani a szerződését, ő pedig maradni akar, tehát mind nyugodtak vagyunk.”

“A tárgyalások sosem álltak Samirral (Handanovic) és az ügynökével sem. Már csak egy év van hátra a szerződéséből, de megakarjuk tartani őt, mert Handanovic részese lehet annak a projektnek, amivel visszaküzdjük magunkat Európába. Az ugyanakkor egészen természetes, ha egy kis időt kér tőlünk, amikor egy Bajnokok Ligája-szereplő csapattól kap ajánlatot.”

forrás: azzurri.co.hu