Recent comments

Friss Hírek

Megpróbáljuk kivenni a visszavásárlási opciót

A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta elmondta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az Álvaro Morata szerződésében szereplő visszavásárlási opciót kivegyék onnan.


A Bianconeri tavaly nyáron 20 millió euróért vette meg Moratát a Real Madridtól egy 5 éves szerződést ajánlva a játékosnak, akit a következő két nyáron 30, illetve 35 millió euróért vásárolhat vissza a királyi gárda.

Ugyanakkor Morata az elmúlt másfél hét során a Bajnokok Ligája elődöntőjének két meccsén két gólt szerzett korábbi klubja ellen, amivel a Juventus kiejtette a BL-címvédő Real Madridot, így Marotta meg fogja próbálni kitörölni Morata szerződéséből a visszavásárlási opciót.

“Sajnos bele kellett foglalnunk az opciót Morata szerződésébe” – mondta Marotta riportereknek.
“Jó kapcsolatot ápolunk a Madriddal, és a játékos már korábban kijelentette, hogy nálunk akar maradni, így megpróbáljuk kivenni a visszavásárlási opciót a szerződéséből.”

Morata már számos alkalommal kifejezte azon szándékát, hogy a Juventusban akar maradni, de néhány újságíró arra következtetett, hogy közel sem biztos, hogy a támadó Torinóban akar maradni, mivel egyik gólját sem ünnepelte a Real ellen.

forrás: Juventusfc.hu