Recent comments

Friss Hírek

Bizonyítsuk be, hogy mi vagyunk a jobbak

Rudi Garcia szerint a hétfői derbi előtt a Lazio az esélyesebb, azonban szeretné, ha a Roma bebizonyítaná, hogy jobb csapat és megérdemelten szerezné meg a második helyet.

 
"Szeretnénk a hétfői meccsen bebizonyítani, hogy ez az utolsó olyan meccs a bajnokságban, ami igazán fontos. A srácok jó formában vannak, az edzéseken jól teljesítettek. Szinte mindenki szerint a Lazio az esélyese a meccsnek, jobb csapat, a legszebb focit játsszák Olaszországban, de mi is meg akarjuk nyerni ezt a meccset. És az a tény, hogy sokak szerint a Lazio előre megnyerte már ezt a meccset, az csak még jobban motivál bennünket. Két jó csapat fog szembe nézni egymással és szerencsére Olaszország, sőt talán a világ legjobb játékvezetője fogja vezetni a meccset."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

Douglas Maicon újra a csapattal ezdett a héten és bekerült a Lazio elleni keretbe is.

"A szombat délutáni edzésen eldől, hogy ha minden rendben, akkor ő is a Lazio elleni csapat tagja lesz."

Sokan úgy vélik nem kizárt, hogy Garcia új felállásban küldi pályára a csapatot majd.

"Mit mindhatnék? Bármi előfordulhat. Meg van arról az elképzelésem, hogy mit szeretnék játszatni és remélem, hogy az lesz a helyes."

"Ez a legfontosabb meccs, mert ez most a következő, viszont nem ez a legfontosabb azóta, hogy én vagyok a Roma edzője. Ez nem egy döntő számunkra, viszont szeretnénk azt bebizonyítani, hogy a bajnokságban ez a legutolsó igazán fontos meccs. Azért csináljuk mindannyian a dolgunkat, mert ilyen meccseket akarunk játszani és ez nem hasonlítható össze a régebiekkel. Szeretnénk győzni és ezzel jóvá tenni a szezont. Most annyi csak a különbség, hogy mi leszünk az idegenbeli csapat, az első debimen mi voltunk a pályaválasztók. Mindent meg fogunk tenni a Roma színeiért és a szurkolókért. Meg akarjuk szerezni a 3 pontot és remélem, hogy ezért mindenki mindent meg is fog tenni. Nagyon eltökéltek vagyunk a szándékainkat illetően, egyszerűen meg akarjuk szerezni a második helyet."

"Ami a jövőt illeti, ez nem a legalkalmasabb időpont, hogy erről beszéljünk. Ez a meccs most pont elég, hogy erre összpontosítsunk minden idegszálunkkal."



forrás: asroma.hu