Recent comments

Friss Hírek

Pogba Spanyolországba tart

A francia L'Équipe értesülései szerint Paul Pogba mindenképpen Spanyolországba kíván igazolni, ezért hajlandó visszautasítani a PSG ajánlatát is, így pedig következő klubként csak a Real Madrid és a Barcelona jöhet szóba.


A francia sportnapilap továbbá azt is tudni véli, hogy a játékos a királyi gárdához való csatlakozást preferálja.

Mindazonáltal a játékos madridi átigazolását hátráltathatja ügynökének, Mino Raiolának korántsem ideális viszonya a nemrégiben Carlo Ancelottit menesztő spanyol klubbal.

A Manchester United, Arsenal és Chelsea vezetői minden bizonnyal kellemetlenül élik meg ezeket a híreket, ám korántsem biztos, hogy ezek eltántorítjók őket ajánlatok továbbításától.


Egyes források azt is tudni vélik, hogy a Real Madriddal való megegyezésnek gátat szab, hogy egyes jogaokat nem Paul Pogba birtokol, hanem ezek egykori tanácsadója, Oualid Tanazefti tulajdonát képezik. A királyi klub viszont a játékosokkal való szerződés feltételeként megszabja a futballisták arculathoz való jogának ötven százalékban való átruházását a klubra.

A játékos jövőjét meghatározó döntésben komoly szerephez juthat a honfitárs és futball-legenda, Zinedine Zidane, aki a Real Madrid alkalmazásában áll, és a múltban már többször rendkívül pozitívan nyilatkozott a középpályásról, továbbá nyíltan elismerte, hogy örülne honfitársa érkezésének.

„Paul Pogba bámulatos dolgokat visz véghez huszonegyévesen.” - mondta a jelenleg Real Madrid Castilla tréneri feladatait ellátó egykori világklasszis.

„Talán kissé sokat beszélünk Paul Pogbáról, azonban a világ valaha volt legjobb futballistáinak egyike lehet belőle, ha továbbra is így fejlődik.

Véleményem szerint ő Claude Makélélé és Patrick Vieira tulajdonságait ötvözi. Amennyiben én lennék az edzője, kissé támadóbb pozícióban küldeném pályára.”

forrás: juventuz.blog.hu