Recent comments

Friss Hírek

Szerencse is kellett, de megelőzte a Lazio a Romát

Hozta a kötelezőt a Lazio, a római együttes 1–0-ra legyőzte a Sampdoriát a bajnokság 36. fordulójában, így megelőzte a tabellán a rivális Romát. 


Az előző fordulóban az Internazionalétól vereséget szenvedő Laziónak „kötelező” volt a siker a Sampdoria otthonában, egy győzelemmel ugyanis átmenetileg a városi rivális Roma elé kerülhettek volna Kloséék.

A Sampdoria egy hatmeccses nyeretlenségi sorozatot zárt le az előző fordulóban az Udinese kiütésével, így természetesen a hazaiak sem szívesen mondtak volna le a három pontról, különösen, hogy számukra még az El-szereplés is meglehet, a Fiorentina csupán egyetlen ponttal előzte meg a tabellán a forduló előtt Szinisa Mihajlovics együttesét.

Ahogy várható volt, kiegyenlített, szoros összecsapást láthattak a szombati játéknap utolsó találkozóján a szurkolók, a hőn áhított gól azonban egyik csapatnak sem akart jönni.

A második félidőben aztán Fortuna megfogta a vendégek kezét. Az 54. percben Ledesma az ötösre csavart szögletből, bent pedig mindenki előtt elpattogott a labda, amely végül Santiago Gentiletti segítségével utat talált a kapuba (0–1).

A győzelemmel a Lazio feljött a tabella második helyére, igaz, a Roma még nem lépett pályára a fordulóban.

Sampdoria–Lazio 0–1 (Gentiletti 54.)

forrás: NSO