Recent comments

Friss Hírek

Meglepetés Perugiában

Meglepetéssel kezdődött a Serie B rájátszása, ugyanis az első mérkőzésen a Pescara Calcio idegenben győzött a A.C. Perugia ellen 2-1 arányban.




A mindvégig parázs összecsapáson a játékvezető összesen kilenc sárga lapot osztott ki. 

Az első félidőben nem született egyetlen találat sem, az 52. percben a jobb hátvéd Edoardo Goldaniga jóvoltából azonban az umbriaiak megszerezték az előnyt. Hamar feljebb kapcsoltak a delfinek és tíz perc múlva már döntetlen állt az eredményjelzőn Matteo Politano megmozdulását követően. Sőt, a 74. percben a fordítás is összejött, a Fossati szabálytalansága miatt megítélt tizenegyest Birkir Bjarnason váltotta gólra. A hajrában a griffek hiába igyekeztek, nem tudták elkerülni szezonbeli második hazai vereségüket, így kiestek a további küzdelmekből.

A Pescara az elődöntőben a Vicenza csapatával méri össze tudását, az első mérkőzésre majd péntek este kerül sor a Stadio Adriaticóban. Vége a botladozásnak, Massimo Oddo az év legfontosabb meccseire kapta össze a csapatot.

A Perugia hiába csak egyszer kapott ki hazai pályán a 2014-2015-ös kiírásban és hiába nem talált legyőzőre az utolsó 13 mérkőzésén, mégis búcsúzik a play-off-tól és marad jövőre is a másodosztályban.

forrás: Serie B magyar oldal