Recent comments

Friss Hírek

lyen mérkőzés után nehéz a futballról beszélni

A Sassuolo elleni mérkőzés után Filippo Inzaghi és Andrea Poli is élesen kritizálta a játékvezetőt.


A Milan vasárnap délben a Sassuolo ellen lépett pályára. 

A találkozót a hazaiak 3-2-re megnyerték úgy, hogy Domenico Berardi mesterhármast szerzett. A meccsen több vitatható bírói döntés is született, amelyek befolyásolták a végeredményt.

FILIPPO INZAGHI: “Nehéz kommentálni a mérkőzést, hiszen két vitatható ítéletet is hoztak ellenünk. A Sassuolo egy kiváló csapat és nagyon jól játszottunk ellenük. Jól reagáltunk, de aztán második sárga lappal kiállították Bonaventurát. Nem gondolom, hogy az első sárgát jogosan kapta, a második pedig vitatható volt. Csalódott vagyok, egy ilyen mérkőzés után nehéz a futballról beszélni. Az előző három meccsünkön jól játszottunk és a Napoli ellen is büntettek minket. Sajnálom, mert nehéz megmagyarázni a történteket”.

“A gólvonal-technológia sokat segíthet és a bevezetése alapvető fontosságú. Sajnos kényszerhelyzetből egy középhátvédnek (Bonerának – a szerk.) kellett a védelem szélén játszania, de nem hiszem, hogy ez volt a gond. Tudtuk, hogy a Sassuolo veszélyes ellentámadásokat tud kialakítani. A jövőm? Szerződésem van a Milannal és maradni akarok”.

ANDREA POLI: “Véleményem szerint a játékvezetők erősen befolyásolták a mérkőzést a rossz ítéletekkel. Visszajöttünk és 2-2-re hoztuk a meccset, de utána tudjuk, hogy mi történt. Jobban játszottunk a Sassuolónál. Ha nem kerülünk emberhátrányba, akkor teljesen másképpen alakult volna a mérkőzés. Az eredményeket tekintve ez egy negatív szezon. Mindenkinek vállalni kell a felelősséget”.

A Milan a következő fordulóban a Torinót fogadja a San Siróban.

forrás: acmilan.hu