Recent comments

Friss Hírek

VIDAL: A térdem tökéletes

Csütörtökön riasztó pletykák keltek szárnyra, melyek arról szóltak, hogy a jelenleg a chilei válogatottal készülő Arturo Vidal térde, amelyet még a nyári világbajnokság előtt műtöttek, tovább rakoncátlankodik, s így kérdésessé válik a középpályás további szereplése.

 
A szóban forgó térd tulajdonosa, Vidal most határozottan cáfolta a hírt, s biztosította a Juventus aggódó szurkolóit, hogy állapotával kapcsolatosan minden a legnagyobb rendben.

"A térdem tökéletes. Kérem álljanak le a kitalációkkal! Hajrá Chile!" - írta Twitter üzenetében a Juventus középpályása.

A műtétet követően, Vidal hazája válogatottjával részt vett a brazíliai világbajnokságon, azonban a felépülés útja a vártnál lényegesen rögösebbnek bizonyult, s egyes pletykák szerint a 27 esztendős középpályásért elszántan érdeklődő Manchester United is részben a sérülés okozta bizonytalanság miatt hátrált meg a chilei ügyében.

Vidal kezdőként lépett pályára az új bajnoki szezon első mérkőzésén a Chievo ellen, s minden bizonnyal szerepet kap majd Chile szombati barátságos mérkőzésén Mexikó ellen.

forrás: juventuz.blog.hu