Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Benítez nyaral – edzőt keres De Laurentiis?

Bár a héten az Európa bajnoki selejtezők miatt a Serie A csapatainak keretéből meghatározó emberek játszanak hazájuk nemzeti csapatában, így nem a szokványos módon készülnek a csapatok a jövő heti fordulóra – pláne Nápolyban, ahol a vezetőedző egy hetes szabadságot vett ki.


Hét közben Nyonban találkoztak Európa top vezetőedzői, a topligák meghatározó klubjai közül szinte mindenki ott volt a svájci városban tartott találkozón. 

A többiek ezt követően vissza is tértek klubjaikhoz, többen tesztmeccset játszanak a klubnál maradottakból alkotott kerettel, Rafa Benítez viszont Anglia, pontosabban Liverpool fele vette az irányt. Méghozzá a feleségével, akivel egy hetes nyaralását fogja tölteni az angol városban, nem is tér vissza Nápolyba egészen csütörtökig, addig a másodedző, Pecchia, valamint az erőnléti edző, De Miguel tartja az edzéseket.

Az olasz sajtó úgy tudja, az ügy hátterében az is állhat, hogy a spanyol mester kapcsolata megromlott Aurelio De Laurentiis klubelnökkel, így a déliek elnöke bizalma kicsit megtört Benítez felé, és elkezdett keresgélni az edzőpiacon. 

Összehasonlításképpen: Diego Simeone, az Atlético Madrid edzője el sem ment a nyoni konferenciára, mert szerinte nem teheti meg, hogy 3 edzést is kihagyjon a csapatával.

forrás: azzurri.co.hu