Recent comments

Friss Hírek

POGBA: Conte ravaszabbá teheti a válogatottat

A Juventus és a francia válogatott ifjú csillaga, Paul Pogba szerint Antonio Conte képes lesz kiszámíthatatlanná tenni az olasz válogatott játékát, ami által jóval nehezebb lesz legyőzni őket. 



A középpályás zsinórban két olasz bajnoki címet ünnepelhetett Conte torinói edzősége alatt, mielőtt idén nyáron a tréner átvette volna Cesare Prandelli helyét a nemzeti válogatott élén.

Az újdonsült szövetségi kapitány bemutatkozása nagyszerűen alakult, miután 2-0-ra legyőzték Hollandiát a hétközi barátságos mérkőzésen. Pogba pedig biztos benne, hogy az azúrkékek profitálni fognak egykori edzője alapos és kitartó munkájából.

„Conte megadhatja Olaszországnak a megfelelő csibészséget, ami időnként elengedhetetlen a győzelemhez. Különleges taktikus és ember, mindig keményen dolgozik.” – idézi a Tuttosport. Pogba szintén pályára lépett a hét közepén, ugyanis szerepet vállalt a spanyolok ellen elért 1-0-ás győzelemben. Elmondása szerint lenyűgözte, hogy – pályafutása során először – végre sikerült legyőznie hazájával a regnáló Európa-bajnokot.

„Végre legyőzhettem Spanyolországot! Ilyen még sosem fordult elő, még korosztályos szinten sem. Ez a szurkolóknak is óriási öröm és a csapat is fejlődik. Már eddig is jó volt a hangulat az öltözőben, de az ilyen győzelmektől csak tovább javul.”

Paul végül honfitársáról is ejtett néhány elismerő szót. Kingsley Coman a nyáron érkezett a PSG-től: „Coman egy fantasztikus játékos, olyan különleges adottságokkal, amelyek csak keveseknek adatnak meg. Sokat adhat a Juventusnak, ahogyan az új mester, Massimiliano Allegri is.”

forrás: juventuz.blog.hu