Recent comments

Friss Hírek

LÓPEZ: Képesek vagyunk versenyezni a nagyobb csapatokkal

Diego López, a Milan spanyol kapusa a MilanChannelnek adott nyilatkozatában beszélt a Lazio elleni mérkőzésről, a soron következő bajnokikról, a Real Madridról és Fernando Torresről is.


A Milan a hétvégén a Parma ellen lép pályára a Serie-A 2. fordulójában. Ez lesz Diego López első idegenbeli mérkőzése Olaszországban. A kapus remekül debütált a Lazio ellen, hisz a mérkőzés végén egy büntetőt is kivédett.

A Lazio elleni győzelem? Nagyon boldog voltam, miután kivédtem a büntetőt, de sokkal fontosabb volt, hogy megnyertük a mérkőzést. Ez a pillanat nagy önbizalmat adott. Fontos volt, hogy jól kezdjük az idényt és megszerezzük a három pontot” – mondta López szerda délben.

“A Milan és a Real Madrid két nagy klub. Amikor lehetőség adódott, hogy a Milanhoz igazoljak, nem tétováztam. Sokat beszélgettem Carlo Ancelottival és Villiam Vecchivel a Milanról. Nagyon jól megértjük egymást a Milan kapusedzőjével, Alfredo Magnival. Nagy figyelmet fordít a részletekre. Örülök, hogy együtt dolgozhatok vele. A védelem? Jól együtt tudok működni a védőkkel. Fontos, hogy a csapat egységesen védekezzen és támadjon egyaránt.

Fernando Torres? Ő egy remek igazolás a Milan számára. Pályafutása alatt nagyon sok mindent elért. Tapasztalt, gyors és erős. Véleményem szerint sok gólt fog szerezni”.

A céljaink? Képesek vagyunk versenyezni a nagyobb csapatokkal. Lépésről-lépésre kell haladnunk és csak a soron következő mérkőzésre kell gondolnunk. Fontos, hogy jó eredményt érjünk el a Parma ellen, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés. Még nem gondolok a Juventus elleni bajnokira. Milanello? Nagyon lenyűgözött, tényleg elképesztő. Kedvelem az embereket, akik a Milannál dolgoznak”.

Filippo Inzaghi? Még csak most kezdte meg az edzői karrierjét de már látható, hogy remek edzővé fog válni. Ő jól tudja motiválni az embert”.

A nyelv? Még nem beszélem annyira jól az olasz nyelvet, így még várni szeretnék, mielőtt a kamerák előtt interjút adok, de jól megértetem magam a csapattársakkal” – fejezte be.

López az átigazolási időszakban ingyen érkezett a Real Madridtól és a várakozások szerint kezdőként fog pályára lépni a Parma ellen.

forrás: acmilan.hu