Recent comments

Friss Hírek

CONTE: Voltak aggályaim a meccs előtt

Megkönnyebbülten és elégedetten értékelt a Norvégiában aratott 2–0-s győzelmet követően Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki elismerte, voltak aggályai az első tétmeccse előtt, és úgy véli, nagyon nehéz dolga lesz annak, aki szeretne bekerülni a nemzeti csapat keretébe.


„Intenzív kilenc napot töltöttünk együtt, s bevallom, voltak aggályaim, mert teljesen más szövetségi kapitánynak lenni, mint klubedzőnek – vélekedett Conte. – Időnként nagyon veszélyesen játszottunk. A fiatal játékosokkal, De Sciglióval, Darmiannal, Immobilével, Zazával, Florenzivel, Polival és Destróval különösen elégedett vagyok. Övék a jelen és a jövő.”

„Fontos volt, hogy megismerjük egymást a játékosokkal, akiknek a hozzáállását látva le vagyok nyűgözve. Büszkén viselik a címeres mezt. Nem lesz könnyű dolga annak, aki a nemzeti csapatban szeretne szerepelni. Őszinte leszek, amikor azt mondom, mindent jól csináltunk, a győzelmünk is ennek köszönhető” – mondta a Juventus korábbi vezetőedzője.

Az olasz válogatott csapatorvosa, Enrico Castellacci elárulta, az első ránézésre ijesztő csípősérülést szenvedő Ciro Immobile állapota nem ad okot aggodalomra, ahogy a nemzeti együttesben első gólját szerző Simone Zazáé sem.

forrás: NSO